(Centrale) Verwarming systemen

 

 

In ons land is een (Centrale) Verwarming (CV) systeem in huis ondenkbaar. Niet alleen biedt een CV systeem warmte tijdens natte herfst- en koude wintermaanden, een goed CV systeem voorziet uw huis van extra comfort én sfeer.

 

Het systeem bestaat uit drie onderdelen: een verwarmingstoestel, een verspreidingssysteem en een thermostaat.

 

Eikens en Tiems Installalatietechniek zorgt voor een professionele aanleg én onderhoud van uw CV systeem. Dit leidt immers tot een besparing van kosten, een schoon milieu en een aangenaam comfort in huis. Laat u door ons adviseren over de mogelijkheden.

 

Naast het installeren en renoveren van CV systemen, het aanleggen van de warm water voorziening, kunt u bij Eikens en Tiems Installatietechniek ook terecht voor radiatorverwarming én vloerverwarming.

 

Topkwaliteit door topmerken

 

Eikens en Tiems Installatietechniek stáát voor kwaliteit. vandaar dat wij enkel topmerken leveren:

 

• Remeha
• Vaillant
• Nefit
• Bosch

Het plaatsen van het binnen- en het buitendeel van een aiconditioning mag iedereen. Echter, koeltechnische handelingen, d.w.z. het monteren/solderen van de leidingen en alle handelingen m.b.t. het koudemiddel, mogen alleen door STEK-erkende monteurs worden uitgevoerd. Het is daarom aan te bevelen om het installeren van uw airco te laten uitvoeren door een STEK-erkend installatiebedrijf.

 

Professionele installatie door Eikens en Tiems installatietechniek

Als u zeker wilt zijn van een deskundige plaatsing van uw aircoapparatuur dan raden wij u aan de installatie uit te besteden aan een vakman. Jos en Henk verstaan hun vak op het gebied van airco installaties. Gebruik ons contactformulier voor een aanbiedingen met of zonder montage.

 

 

 

Bel ons voor al uw vragen zoals:

 

Wat is een airconditioner en hoe werkt deze?

Berekening koelcapaciteit.

Hoe zit het met het energieverbruik?

Waar moet ik rekening mee houden als er een airconditioner geïnstalleerd wordt?

Wat is een single/multisplit systeem?

Wat is en doet een warmtepomp?

 

U kunt bij ons terecht voor het aanleggen en uitbreiden van elektrische installatie's in woningen, bedrijven en kantoren. Ook bij storingen kunnen wij u van dienst zijn.

Enkele van onze diensten:

Aanleg en controle van elektrische licht en kracht installatie om storingen te voorkomen en voor een juiste en veilige werking.

Netwerken ten behoeve van computer, telefoon en radio/tv.

Ontwerpen en aanleggen van verlichting of noodverlichtingsinstallaties.

Brand- of rook detectie installaties.

Duurzame energie installaties (waaronder zonnepanelen).

 

Eikens en Tiems is o.a. gespecialiseerd in kunststof, EPDM, bitumineuze dakbedekkingen en Zinkwerk. Bestemd voor platte en hellende daken, zowel voor particulieren als bedrijven.

Door onze ervaring en vakmanschap waarborgen wij de beste kwaliteit op het gebied van het leggen van o.a. EPDM, kunststof en bitumineuze dakbedekking. Wij gebruiken alleen materialen van A-kwaliteit waardoor u verzekerd bent van jaren plezier aan uw dak.

Of het nu een gasinstallatie, waterinstallatie, rioolinstallatie of hemelwaterinstallatie is, wij verzorgen een vakkundige installatie waarbij kwaliteit bovenaan staat. 

Onze specialistische kennis beperkt zich niet alleen tot inhoudelijk technische zaken, maar wij weten ook precies aan welke eisen uw installatie moet voldoen. Wij zorgen ervoor deze, ook in bestaande panden, volledig goedgekeurd in bedrijf gesteld worden. Ook een aanpassing en/of vervanging kan door ons zonder problemen worden uitgevoerd. 

Het loodgietervak is breed waar wij u volop mee van dienst kunnen zijn, ook voor uw sanitair of dak en zinkwerken.